Op 8 december 2022 is de Maatschappelijk Vastgoeddag. We hebben die dag weer veel te delen en te bespreken en zien je graag in levende lijve. Mocht corona roet in het eten gooien dan schakelen we alsnog over op een online versie. Daar hebben we inmiddels ervaring mee. 

Netwerken, kennis delen en inspiratie opdoen

Ontmoeten, netwerken en alles horen over de trends in maatschappelijk vastgoedland? Dat kan bij de Maatschappelijk Vastgoeddag. Het is al jaren dé dag waarop gemeenten, scholen, corporaties, zorg- en maatschappelijke dienstverleners kennis en ervaring delen. Het is vooral ook een dag om vooruit te kijken, creatieve ideeën te krijgen en geïnspireerd aan de slag te gaan.

Programma

Op het programma staan de zaken die we dit jaar in Bouwstenen verband hebben onderzocht en ontwikkeld. Denk aan de activiteiten rond de vertaling van beleid naar vastgoed, afspraken en uitvoering. Er is altijd veel aandacht voor actuele zaken en trends. We gaan daarom ook met elkaar in gesprek over het Deltaplan Scholen, de ontwikkelingen rondom informatiemanagement en de groei van de vastgoedorganisatie.

Verder bouwen aan de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2023. Dat is de samenwerkingsagenda van partijen uit het werkveld en het werkbriefje van Bouwstenen.

Het programma is als volgt:

10.00 uur ontvangst

10.30 uur plenair ochtendprogramma

11.30 uur pauze & kennismarkt

11.45 uur 1e ronde parallelsessies

12.45 uur lunch & kennismarkt

13.30 uur 2e ronde parallelsessies

14.30 uur pauze & kennismarkt

14.45 uur plenair middagprogramma

15.30 uur afsluitend cabaret

16.00 uur netwerkborrel

 

Meer informatie