Op 28 november 2024 is de Maatschappelijk Vastgoeddag. We hebben veel te delen en te bespreken! 

 

Partners en deelnemers van het Bouwstenen-netwerk kunnen gratis deelnemen! Geen lid van het Bouwstenen netwerk? Deelnemen kan dan alsnog door een bijdrage te leveren aan de dag.

 

 

Vroegboekkorting!

Meld je je aan voor 1 augustus 2024 en ontvang €100,- vroegboekkorting.
 

 

Kosten

Partners Bouwstenen/Schoolfacilities  2 gratis kaarten
Deelnemers netwerk  1 gratis kaart

Maatschappelijke organisaties

€ 295,-*
Overige deelnemers € 495,-*

 

*Alle bedragen zijn exclusief btw. Kosteloos annuleren is niet mogelijk. Ben je verhinderd? Stuur dan een collega in jouw plaats!

Mijn gegevens
Mijn inschrijving
Ik ben
Factuurgegevens

(Alleen van toepassing op betalende deelnemers)

Als laatste..
Graag meld ik mij ook aan voor..

Bescherming van persoonsgegevens is belangrijk. Daarom leggen we graag in duidelijke taal uit hoe we omgaan met de verwerking van persoonsgegevens. Vanzelfsprekend behandelen we persoonsgegevens van partners, deelnemers en website bezoekers zo veilig en zorgvuldig mogelijk. 

 

Persoonsgegevens
Bouwstenen staat bekend om haar persoonlijke benadering. Om dat te (blijven) doen, hebben we persoonsgegevens nodig. We verzamelen geen persoonlijke gegevens, anders dan de gegevens die u ons zelf verstrekt (bijvoorbeeld via email of webformulieren) en in ons contact van belang zijn. We delen in geen geval gegevens die u ons verstrekt zonder uitdrukkelijke toestemming. Wat vertrouwelijk is, blijft vertrouwelijk. 

 

Houdt er rekening mee dat er altijd, op welke manier dan ook, risico’s zijn verbonden aan het doorgeven van gegevens. Omdat we het beveiligen van deze gegevens belangrijk vinden, maken we op onze website gebruik van een beveiligde omgeving om gegevens te versturen.

 

Wanneer u zelf contact met ons opneemt bijvoorbeeld per email, worden deze gegevens bewaard. Daarbij heeft u zelf in de hand welke gegevens u met ons deelt.

 

Doeleinden gegevensverwerking
Deze gegevens hebben we nodig om ons werk, met als doel het maatschappelijk vastgoed verder te professionaliseren, te kunnen blijven doen. Ook hebben we een nieuwsbrief, waarmee we u graag informeren over ontwikkelingen binnen het maatschappelijk vastgoed. Hiervoor hebben we uw naam en e-mail adres nodig. Iedere nieuwsbrief heeft een link waarmee u u eenvoudig weer kunt afmelden.

 

Hoe lang bewaren

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om onze werk te doen.

 

Delen met anderen

Wij verstrekken uw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van de samenwerking met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Gegevens inzien en afmelden

Uw gegevens inzien, wijzigen of afmelden? Dat kan uiteraard op elk moment. Stuur hiervoor een mail naar portal@bouwstenen.nl en wij zullen zo snel mogelijk aan uw verzoek voldoen.

 

Aanpassing van privacy- en cookiebeleid
Bouwstenen behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Wanneer u hiervan op de hoogte wilt zijn/blijven, adviseren we u dan ook regelmatig deze pagina te bezoeken.