Trainees in AkenFrisse blik van jong talent

Voor de grote verbouwing van Nederland hebben we alles en iedereen nodig; de ervaren rotten in het vak, maar ook jong talent. Nieuwkomers in een organisatie hebben nog een frisse blik, kunnen ons een spiegel voorhouden en ons helpen veranderingen in gang te zetten. Daar zijn we ons van goed van bewust en daarom besteden we daar in ons traineeprogramma aandacht aan; ook richting werkgevers.

Wat hebben we in 2023 gedaan?

Ook in ons tweede traineeprogramma is de frisse blik van jong talent onderwerp van gesprek. Tijdens de studiereis in Aken bijvoorbeeld, gingen de trainees met chefs vastgoed in gesprek over wat ze nodig hebben om goed te presteren en prettig te werken. Daarna hebben we de trainees de opdracht meegegeven de eerste weken van hun nieuwe job flink in hun eigen organisatie te grasduinen. Wat zie je daar gebeuren? Welke kansen voor verbetering zie je? Wat kan jij daaraan bijdragen?

Wat halen?

Inspiratie en inzicht over wat jong talent kan bijdragen en hoe ze graag werken. Een inkijkje in de blik van jong talent en hun visie op het werken in het maatschappelijk vastgoed.

Wat brengen?

Goede tips en trucs vanuit je eigen praktijk waar jong talent van kan profiteren.

Hoe?

De trainees pitchen hun idee om het werk slimmer, beter of anders te doen. Daarbij dagen ze iedereen uit hun idee aan te scherpen.   

Met wie?

Odette Vriese

Odette Vriese - Gespreksleider

Trainee gemeente Zevenaar

Edwin Eggen

Edwin Eggen - Gespreksleider

Manager beheer openbare ruimte en vastgoed, gemeente Leudal

Neva Wardenaar

Neva Wardenaar

Trainee gemeente Gouda

Tim Doan

Tim Doan

Trainee Bouwstenen

Maurits Janssen

Maurits Janssen

Trainee gemeente Utrecht

Mitch Lamboo

Mitch Lamboo

Trainee gemeente Almere

Meer informatie