Big data analytics, machine learning, digital twins en artificial intelligence. We kennen de voorbeelden van alledag (Strava) en ver weg (China), maar ook voorbeelden uit de vastgoedwereld. Het zijn toepassingen die leiden tot betere beslissingen, een beter beeld van waar behoefte aan is en een betere bedrijfsvoering. Kortom; antwoord op vragen als ‘doen we de goede dingen en doen we de dingen goed’.

 

Slim met  (openbare) data is een van de punten uit de Agenda Maatschappelijk Vastgoed 2020. Leuk, maar hoe doe je dat? En waar begin je? Afgelopen jaar hebben we rond die vragen een netwerkbijeenkomst georganiseeerd. De resultaten daarvan zijn het waard breder te delen. En dat is wat we gaan doen. 

Wat halen?

Inspiratie en ervaring uit de praktijk.

Wat brengen?

Eigen inspiratie en ervaring.

Programma: de zwakste schakel

Tijdens dit programma nemen we je mee in de boeiende wereld van data science. Maar we maken het ook praktisch en hanteerbaar voor wie ermee aan de slag wil. De aanpak van Zoetermeer gebruiken we daarbij als voorbeeld. En het ontwikkelmodel van Republiq als houvast. Wat (of wie) is de zwakste schakel. 

Met wie?

 

Robin Paalvast

Cheimaa Aouni

Sander de Clerck

Emma Heinhuis

  • Robin Paalvast, Wethouder energietransitie en vastgoed, Gemeente Zoetermeer
  • Cheimaa Aouni, Manager Vastgoedregie en -ontwikkeling, Gemeente Zoetermeer
  • Sander de Clerck, Senior consultant, Republiq
  • Emma Heinhuis, Bouwstenen (gespreksleider)

Hoe laat?

13.00 - 14.00 uur

Meer informatie